Skapar rum för bra förvaring
Sarpsborg Metall är ett av Skandinaviens bästsäljande varumärke för omklädningsskåp och förvaringsskåp för skolor, kontor och industri.

Omklädningsrum
Sarpsborg Metall omklädnings- och förvaringsskåp, skolskåp, klädskåp och specialskåp med tillhörande inredning täcker de flesta behov av funktionalitet och kvalitet för alla branscher och företag inom offentlig och privat sektor, både i kontor, skola och industri. Våra skåp finns i gym, skolor och företag över hela landet och är utformade för enkel rengöring. .

Modell SMG
Vår absolut största bästsäljare. Skåpen används nästan överallt, i omklädningsrummet, i verkstaden eller i ett kontorslandskap. Modell SMG är ett användarvänligt, solitt och funktionellt skåp som passar in i de flesta miljöer. Skåpet kan levereras med många tilläggsalternativ; olika dörrfärger, stomfärger, lås, ventilation etc. Skåpet levereras med en helsvetsat stålstomme och en solid dörrstopp.

Modell SMZ
Modell SMZ är ett robust, funktionellt och snyggt omklädningsskåp. Ett utrymmesbesparande alternativ med bra hängningshöjd och plats för mindre föremål. Standardinredning består av en klädstång med ankarkrokar. Dörrarna levereras med gummidämpare och dörrstopp.

Modell FFF
ModellFFF (Färg, Form, Funktion) är ett robust, funktionellt och snyggt skåp. Skåpen används nästan överallt, i omklädningsrummet eller kanske i ett kontorslandskap. Modell FFF när utseende och funktion är viktiga aspekter. Ett solitt och funktionellt skåp som passar in i de flesta miljöer. Skåpet kan levereras med många tilläggsalternativ; olika dörrfärger, laminatdörrar, olika stomfärger, lås, ventilation etc. Skåpet levereras med en helsvetsat stålstomme och en solid dörrstopp.

Modell SMC
Modell SMC är ett parskåp för att hantera till exempel rena och smutsiga kläder på arbetsplatsen. Skåpet har ett gemensamt lås för båda dörrarna och praktisk inredning med hatthylla och en stång med ankarkrokar.

Förvaring av PC och mobil
Solida förvaringsskåp för datorer, surfplattor och andra värdesaker. Finns i tre varianter; sex, nio och tolv fack i höjd. Kan levereras med eluttag och ventilationskanaler som gör det möjligt att ladda medan utrustningen lagras säkert. Dörrarna har gummidämpare som förhindrar slitage och buller. Kan levereras med vagn så att skåpen enkelt kan flyttas efter behov.

Omklädningsskåp och förvaringsskåp


PC-vagnar
Praktiska PC-vagnar för lagring och laddning av bärbara datorer, surfplattor och mobiltelefoner. PC-vagnen har en robust konstruktion med låsbara dörrar, stora, lättrullande hjul med låsning och praktiska handtag för enkel hantering av vagnen. Varje fack har sitt eget eluttag. Anslutning till elnätet sker med en gemensam anslutning med egen 16A säkring och överspänningsskydd.

PC-vagnar


Småfacksskåp
Praktiska småfacksskåp med numrerade nycklar för förvaring av plånbok, mobiltelefon, nycklar och andra småsaker. Dörröppning 120 x 125 x 190 mm (h x b x d). Lämplig för användning i gymmet, i kontorshotell eller i omklädningsrummet. Skåpen är färdiga att fästas på väggen och kan levereras med ett USB-uttag i varje fack. Totalt djupet ökar då med 30 mm.

 
 

Boka ett möte med oss

 
 
 
Våra varumärken
 

Omklädningsrum
Sarpborg Metall är ett att Skadinviens mest sålda produkter till omklädningsrum, skolor, kontor och industri. 

Skol- och förskolemöbler
Form O Miljö är vårt varumärke för möbler för skolor och förskolor med flexibla lösningar som tar hand om skolans behov av lekfulla och stimulerande miljöer

 

Kontorsmöbler
Ergoff är vårt varumärke för ergonomiska höj/sänkbara skrivbord, kontorsstolar, konferensbord och inredning för det aktiva kontoret

Verkstadsinredning
GBP Ergonomics är vårt varumärke för inredning av ergonomiska arbetsplatser för industri, verkstäder och lager. En av Skandinaviens ledande tillverkare.