Ett företag med långa traditioner

Sarpsborg Metall grundades redan 1946. Sedan dess har vi utvecklat produkter och lösningar för privata och offentliga verksamheter med fokus på design och funktionalitet.

Välkommen till Sarpsborg Metall AB - din leverantör av garderobs-, arkiv- och förvaringslösningar, verkstadsinredning, lager, och kontorsmöbler. Vi är ett modernt och proaktivt företag med över 80 års erfarenhet inom branschen. Genom egen design och produktion erbjuder vi ett mycket varierat och flexibelt produktsortiment med smarta detaljer och användarvänliga lösningar. Vi hoppas att du tycker att våra produkter är intressanta och att du kontaktar oss om du har några frågor. Vår försäljning baseras på förtroende, och vi kommer därför att göra vårt yttersta för att du som kund kan få de varor och tjänster du förväntar dig. Distributionen av våra produkter sker via återförsäljare i hela Skandinavien.

Policy

Sarpsborg Metall ska vara en skandinavisk aktör och distribuera sina produkter genom etablerade återförsäljare. Sarpsborg Metall ska kännetecknas av:

  • - Snabbt svar på alla förfrågningar
  • - Hög leveransprecision
  • - Kvalitetsprodukter
  • - Kompetenta medarbetare

Sarpsborg Metall kommer att bygga långsiktiga relationer av bestående värde för våra kunder. Vi måste kunna hjälpa våra kunder att effektivisera och optimera sin verksamhet samt förbättra deras arbetsmiljö och minska deras påverkan på den externa miljön.