Ergonomiska kontorsmöbler
Ergoff är vårt varumärke för ergonomiska höj/sänkbara skrivbord, kontorsstolar, konferensbord och inredning för det aktiva kontoret.

Skrivbord
Ergoff Ergoflex är vår bordsserie till mycket konkurrenskraftiga priser. Borden levereras med höj- och sänkfunktion och i färgerna vit, ljusgrå, antracit, bok och björk.

Ett elektriskt höj- och sänkbart skrivbord är viktigt för anställda som sitter på kontoret hela dagen. Variering mellan stående och sittande ökar blodcirkulationen i kroppen och förser hjärnan med mer syre. Studier visar att en varierad arbetsställning ökar effektiviteten och minskar slitage och sjukfrånvaro på jobbet.

Våra höj- och sänkbara skrivbord kan anpassas till flera kontor med storlekar från 1200 mm breda och upp till 1900 mm breda. Dessutom kan du bygga på skrivbordet med en extra bordsskiva om det behövs.

Skrivebord

 

 

Kontorsstolar
Ergoff erbjuder ett brett utbud av kontorsstolar från enkla 2-4 timmarsstolar till fantastiska heldagsstolar av bästa kvalitet. Kontorsstolarna i Ergoff-serien har testats och godkänts av specialister inom ergonomi. Se hele vårt utvlag av kontorstoler her, og bestill på nett eller send send oss en prisforespørsel på ditt behov. Vi hjelper deg gjerne med løsningsforslag til innredning av dine kontorlokaler.

Kontorsstolar

 

Konferensbord
Ergoff konferensbord finns i tre format: rektangulärt, båtformat och trapetsformat. Vi levererar också konferensbord med höj- och sänkfunktion för mer variation. Konferensborden finns i vitt, ljusgrått, antracit, bok och björk i många olika storlekar.

Konferensbord

 

Kontorsstolar
Ergoff erbjuder ett brett utbud av kontorsstolar från enkla 2-4 timmarsstolar till fantastiska heldagsstolar av bästa kvalitet. Kontorsstolarna i Ergoff-serien har testats och godkänts av specialister inom ergonomi.

 

Kontorsskåp
Ergoff kontorsskåp levereras färdigmonterat. Välj mellan 27 modeller, från enkla bokhyllor till skåp med hylla, skjutdörr och lådsektion. Skåpen passar ihop med våra skrivbord i färgerna vit, ljusgrå, antracit, bok och björk. Se hela vårt utbud av kontorsförvaring här.

Kontorskap og bokhyller

 
 
 

Boka ett möte med oss

 
 
 
Våra varumärken
 

Omklädningsrum
Sarpborg Metall är ett att Skadinviens mest sålda produkter till omklädningsrum, skolor, kontor och industri. 

Skol- och förskolemöbler
Form O Miljö är vårt varumärke för möbler för skolor och förskolor med flexibla lösningar som tar hand om skolans behov av lekfulla och stimulerande miljöer

 

Kontorsmöbler
Ergoff är vårt varumärke för ergonomiska höj/sänkbara skrivbord, kontorsstolar, konferensbord och inredning för det aktiva kontoret

Verkstadsinredning
GBP Ergonomics är vårt varumärke för inredning av ergonomiska arbetsplatser för industri, verkstäder och lager. En av Skandinaviens ledande tillverkare.