Arbetsbord

Lätta, tunga eller elektriska höj- och sänkbara bord för verkstad och industri. Bygg själv eller beställ ett komplett bordspaket.

Lätta, tunga eller elektriska höj- och sänkbara bord för verkstad och industri. Bygg själv eller beställ ett komplett bordspaket.

Här hittar du vårt mycket stora urval av arbetsbord och verkstadsbänkar för produktion, lager och verkstad. Arbetsbänkarna finns i en mängd olika storlekar och med olika utföranden beroende på dina behov och användningsområde. Vi erbjuder också ett spännande urval av modulbaserade tillbehör som kan ge ännu större glädje av dina nya arbetsbord och verkstadsbänkar. Välj fritt mellan många olika upphängningsskenor, kabelkanaler, hyllor, tavlor och mycket mer. Vår lätta version av standard arbetsbord med mekanisk justering av arbetshöjd från 700 mm till 950 mm. Dessa har en kapacitet på 150 kg och används normalt tillsammans med våra 24 mm tjocka bordsskivor med djupet 620 mm eller 800 mm. Så kallade tunga verkstadsbänkar har mycket stabila benbockar, avsedda att användas med våra 40 mm bordsskivor. Benbockarna levereras individuellt, för skivdjup 620 mm eller 800 mm och har en kapacitet på 500 kg fördelad last och ger en arbetshöjd på 700 - 970 mm. Vi har också flera modeller med elektrisk häv- / sänkfunktion som är anpassad till andra sortiment / tillbehör.

Läs mer Läs mindre
Typ
Modell
Kapacitet (kg)