Byggda för att tåla tuffa tag
GBP är vårt varumärke för industriell inredning. Robusta produkter och lång erfarenhet garanterar dig de bästa lösningarna för en effektiv och säker arbetsmiljö.

Sedan 1905
GBP GBP Ergonomics är vårt eget varumärke för inredning av ergonomiska arbetsplatser för industri, verkstäder och lager.GBP grundades 1905 och är idag en av Skandinaviens ledande tillverkare av arbetsbord, skåp, lådor och industristolar för människor med en önskan om en ergonomisk och funktionell arbetsdag.

GBP erbjuder ett komplett sortiment av produkter som effektiviserar arbetsplatsen, oavsett om du ska inreda en stor eller liten arbetsplats, en verkstad eller ett stort industriföretag.

Alla GBP-produkter är certifierade med ISO 9001: 2000 (2015) och med miljöcertifiering från ISO 14001 (2015).

Lager och industri

 
 
 

Boka ett möte med oss

 
 
 
Våra varumärken
 

Omklädningsrum
Sarpborg Metall är ett att Skadinviens mest sålda produkter till omklädningsrum, skolor, kontor och industri. 

Skol- och förskolemöbler
Form O Miljö är vårt varumärke för möbler för skolor och förskolor med flexibla lösningar som tar hand om skolans behov av lekfulla och stimulerande miljöer

 

Kontorsmöbler
Ergoff är vårt varumärke för ergonomiska höj/sänkbara skrivbord, kontorsstolar, konferensbord och inredning för det aktiva kontoret

Verkstadsinredning
GBP Ergonomics är vårt varumärke för inredning av ergonomiska arbetsplatser för industri, verkstäder och lager. En av Skandinaviens ledande tillverkare.