Consensus konferens-, besök- eller matrumsstol ger dig mycket för pengarna!

Stol Consensus
 

Consensus konferens-, besök- eller matrumsstol ger dig mycket för pengarna! Med stoppad, bekväm sits i svart läderimitation eller grå textil och bekvämt gung i benen, kan du vara säker på att gäster och medarbetare sitter bekvämt. Consensus finns i flera varianter. Välj den variant på stolsbenen, krom eller alugrått, som passar till bordet och andra inredningar. Kombinera sedan dessa med grå textil eller svart läderimitation för lättare rengöring. Consensusstolen monterar du på en minut eller två - på så vis sparar vi miljön med betydligt mindre transportvolym.
 

Beställ på telefon 031 19 15 80 eller sänd en epost till post@sarpsborgmetall.se

Se också våra andra nyheter

zare h metaZare i hög utgåva
Låt oss presentera Zare i hög utgåva - den prisvärda, moderna stolen för konferenslokaler och konferensrum - eller kanske till ett gästkontor. Denna utgåva av Zare konferensstol har en något högre rygg och armstöd. 
 
 
pluto metaKontorsstol Pluto
Vi erbjuder PLUTO kontorsstol - en prisvärd, men bekväm stol för dem som sitter från och till. Stolen levereras i grått, slitstarkt textil och med svart nylonkryss.
 
 
zarelav metaZare i låg utgåva
Låt oss presentera Zare i låg utgåva - den prisvärda, moderna stolen för konferenslokaler och konferensrum - eller kanske till ett gästkontor.