Elegant nykomling - Kontorsstol For_U
 

Detta är en mycket användbar kontorsstol - för just dig. Med elegant och behaglig rygg med justerbart korsryggstöd, höjdjusterbara armstöd och en komfortabel och bred sits, kommer denna stolen ge dig bra dagar
på jobbet. Den har full synkronmekanism, med något enklare, men tillfredsställande möjligheter för justering. Självklart är det viktanpassad justering av gungan på For_U kontorsstol. Tyget i stolens sits är ett slitstarkt polyestertextil som är testat för 100.000 Martindale. Underredet är ett pulverlackerat aluminiumkryss med Ø60mm hjul för hårda golv. For_U är ett bra köp som ger dig mycket värde för pengarna .
Art nr K113724


 
For_U har ett särpräglat utseende med sina vita detaljer i ryggen och på underredet. Passar fint in i miljöer med vita möbler.

Beställ på telefon 031 19 15 80 eller sänd en epost till post@sarpsborgmetall.se

Se också våra andra nyheter

zare h metaZare i hög utgåva
Låt oss presentera Zare i hög utgåva - den prisvärda, moderna stolen för konferenslokaler och konferensrum - eller kanske till ett gästkontor. Denna utgåva av Zare konferensstol har en något högre rygg och armstöd. 
 
 
consensus metaStol Consensus
Consensus konferens-, besök- eller matrumsstol ger dig mycket för pengarna! Med stoppad, bekväm sits i svart läderimitation eller grå textil och bekvämt gung i benen.
��
 
pluto metaKontorsstol Pluto
Vi erbjuder PLUTO kontorsstol - en prisvärd, men bekväm stol för dem som sitter från och till. Stolen levereras i grått, slitstarkt textil och med svart nylonkryss.